Blagotvorna dejstva masaže su mnogobrojna!

Masaža

Masaža, kao jedan od najstarijih metoda lečenja koji se primenjuje hiljadama godina, svoju primenu danas ima kako u medicini tako i u kozmetici. Blagotvorna dejstva masaže su mnogobrojna. Pozitivno utiče na nervni stistem, na kožu, kosti, kardiovaskularni sistem, a to tome koliko nam samo dodir prija i kako nas opušta masaža svima je jasno. Sigurni smo da će vam masaža veoma prijati, i da ćete iz salona Beauty lab izaći prezadovoljni.

Relax masaža

Farbanje obrva

Relax masaža je blaga, prijatna, ručna masaža kojom se postiže opuštanje organizma, otklanjanje stresa, poboljšava cirkulaciju i opuštaju napeti mišići.

Svakodnevne male količine stresa ne mogu u mnogome da naškode našem fizičkom ili psihičkom zdravlju, ali ukoliko povremeno ne nalazimo određene ventile za oslobađanje od stresa, nakupljena negativna energija i stres mogu da nepovoljno utiču na čitav naš organizam. Jedan od najboljih načina za oslobađanje od stresa je relax masaža. Tretman traje 60 minuta.

Terapeutska (Medicinska) masaža

Farbanje obrva

Terapeutska masaža je indicirana masaža celog tela (bez područja stomaka i grudi) različitim masažnim tehnikama kojim se rešava prenapetost mišića i na njima bolnih tačaka.

Ona predstavlja spoj nekoliko različitih manualnih tehnika masaže, dodatno obogaćena mešavinom esencijalnih ulja koja znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost.

Potspješuje se mikrocirkulacija i opuštanje mišića leđa i vrata, otklanja se stres i snažno djeluje na opuštanje svih blokada u telu. Savršen izbor nakon napornog radnog dana ili nakon nekog vrlo stresnog događaja.

Anticelulit masaža

Anticelulit masaža

Anticelulit masaža je uspešan način za ukljanjanje celulita. Osim što otklanja slojeve celulita, ona blagotvorno deluje na poboljšanje cirkulacije. Koža postaje čvršća i zategnutija.

Manuelna anticelulit masaža ima za cilj da stimuliše krvnu i limfnu cirkulaciju, omogući oslobađanje celulita iz kapsule i da ga putem organa za detoksikaciju izbaci iz vašeg organizma.

Ova masaža je savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način da uklonite celulit! Osim što razbija slojeve celulita, anticelulit masaža poboljšava i curkulaciju, hrani i zateže kožu,otklanjanju viška tečnosti i jačanju imunološkog sistema.

Parcijalna masaža

Farbanje obrva

Opustite se i uživajte uz parcijalnu masažu. Vaše telo će uz pomoć ove masaže uspostaviti ravnotežu, otkloniti napetost i bolna stanja. oslobodite se stresa na najstariji i najzdraviji način koji svima prija.

Blagotvorna dejstva masaže su mnogobrojna. Pozitivno utiče na nervni stistem, na kožu, kosti, kardiovaskularni sistem, a to tome koliko nam samo dodir prija i kako nas opušta masaža svima je jasno.