Japanska metoda iscrtavanja obrva poboljšava izgled vaših prirodnih obrva!

Iscrtavanje obrva
Japanskom metodom

Oblikovanje trepavica

Japanska metoda iscrtavanja obrva predstavlja trenutno najpopularniju metodu permanent makeup-a.

Ovaj tretman ima višestruke prednosti u odnosu na klasičnu trajnu šminku obrva. Kod ovog tretmana se ne koristi mašinica za tetoviranje već specijalne oštrice (nožići) kojima se boja unosi plitko pod kožu u formi dlačica i zato umesto takozvanog olovka efekta dobijamo efekat prirodnog izgleda obrva. S obzirom da se boja ubacuje plitko pod kožu i da nije trajna više godina kao kod klasičnog metoda, ne postoji mogućnost prelaska boje u crvene ili sivo zelene nijanse.

Iscrtavnje obrva japanskom metodom je aplikovanje pigmenta oštricom koja simulira prirodan izgled dlaka različitih dužina i debljina. Zbog specifičnosti metode kojom se radi obrva dobija potpuno prirodan izgled. Koriste se najkvalitetniji pigmenti u svim nijansama braon i pepeljaste. Od velike pomoći je i onima koji su pogrešnim čupanjem obrva uništili njihov prirodan oblik, gustinu i veličinu ili iz nekog drugog razloga izgubili obrve.

Postojeće obrve ne čupaju, nego se na mestima gde su obrve prestale da rastu, gde su se proredile, docrtavaju dlačice i blago koriguje oblik i boja obrva.

Koliko traje tretman iscrtavanja obrva?

Ceo tretman uključujući i predhodno nanošenje anestezije traje od 90 do 120 minuta.

Posle kog vremena se radi korekcija obrva?

Korekcija se obično radi posle 3 nedelje do 4 nedelje. Korekcija se radi usled gubitka dlačica u kojoj se vraćaju nestale dlačice i redukuje boja. Gubitak dlačica je prirodan proces u kom se regenerišu vaše obrve i usled toga je neophodno raditi korekcije.

Da li je tretman bolnan?

Bola kod iscrtavanja ovom metodom sličan je sa bolu kod čupanja obrva. Anestezija se primenjuje pre i u toku tretmana, nastojimo da nivo bola svedemo na minimum ali se ne može reći da je potpuno bezbolno.

Koliko dugo traju ovako iscrtane brve?

Sam pigment traje od 3 do 4 godine ali se ne može garantovati da će obrve biti lepe posle godinu dana isto kao i neposredno posle tretmana. Preporučuje se da se jednom godišnje uradi korekcija boje. Redovnim godišnjim održavanjem produžavate vek ovako icrtanim obrvama koliko Vi želite.

Kako se neguju ovako icrtane brve?

Nega obrva iscrtanih japanskom metodom uključuje određene kreme nakon tretmana koje dobijate od nas. Njihova upotreba obično traje 4 do 5 dana i nanose se par puta dnevno.

U kojim slučajevima se ne sme raditi ova metoda?

Japansko iscrtavanje obrva se ne sme raditi osobama koje imaju problem sa keloidima, seboreični dermatitis u predelu obrva, dijabetičarima ,koji uzimaju lekove za razređivanje krvi, osobama sklonih alergijama.