Frabanje obrva vas oslobađa svakodnevnog iscrtavanja obrva olovkom!

Farbanje obrva

Farbanje obrva

Sve žene žele da im oči budu izrazitije, privlačnije ili fascinantnije. Većian žena obrve iscrtava olovkom, uz svakondnevni utrošak vremena. Međutim procedura profesionalnog farbanja obrva vas oslobađa ove svakodnevne brige, jer posle ove jednostavne procedure ne morate više svakodnevno gubiti Vaše dragoceno vreme na iscrtavanje obrva olovkom.

Obrve ofarbane ovom profesionalnom procedurom imaju niz prednosti. Vi praktično možete da zaboravite na sve poteškoće koje sa sobom nosi klasičan način iscrtavanja obrva olovkom, tj. nećete morati stalno da popravljate šminku. Toplota, prašina i vlaga čine klasičnan način iscrtavanja obrva veoma nekonfortnim i nezdravim, pogotovo za vašu kožu, pošto svaki put morate skidati sloj olovke sredstvima koja baš i nisu zdrava za vašu kožu. Dok nasuprot tome farbanje obrva profesionalnim sredstvima koja su neškodljiva za vašu kožu, sve više dobijaju n popularnosti.

Farbanje obrva je vrlo praktična metoda, ali se mora izvoditi uz nadzor stručnjaka pošto se koriste specijalne boje dok se tretira deo oko očiju koji je veoma osetljiv. Postoji veliki izbor boja, ali se u praksi najviše koriste siva ili braon. Idealna boja je boja koja je za jednu ili dve nijanse tamnija od boje kose. Boja se na obrvama zadržava 3-4 nedelje, posle čega bi trebalo ponoviti proceduru.